Lloguer

Vols llogar amb les màximes garanties i el millor preu?

Ens encarreguem de totes les gestions

¿en vols saber més?

Lloga tu pis i cobra segur cada mes.
Oblida’t de les visites i de la paperassa

Ens encarreguem de totes les gestions

¿en vols saber més?

Comercialització/lloguer d’actius immobiliaris

Us ajudarem a trobar la millor solució. Que invariablement ha de buscar sempre el mateix objectiu: la vostra tranquil·litat.

No n’hi ha prou amb creure en els valors immobiliaris. Cada dia és més important trobar la manera d’optimitzar la inversió de cada metre quadrat, de fer créixer la seva rendibilitat. És cert que les circumstàncies canvien tan de pressa com les portades dels diaris, però a nosaltres ens agrada pensar que cada imprevist amaga una nova oportunitat de millorar les coses.

Què és el millor pels seus actius immobiliaris vendre, llogar, permutar? Sincerament, nosaltres creiem que el millor és que parlem i ens expliqueu el vostre cas.

Optimitzar al màxim el patrimoni immobiliari és un dels objectius prioritaris de l’administració. Finques Mas Ferrer anuncia en diversos mitjans la seva àmplia cartera amb la finalitat de trobar un inquilí que compleixi amb les expectatives requerides.
Alhora, vetllem perquè, aquests inquilins, trobin l’immoble desitjat i aquest es trobi en les condicions idònies. Donat que disposem d’un departament comercial propi, amb un ampli recorregut en el sector, Finques Mas Ferrer té la capacitat de captar i oferir béns immobles així com intervenir i assessorar en les operacions que sorgeixen de la relació de la compravenda.
Desplaça cap amunt
Scroll to Top Skip to content